Elektrisk Kontrakts kan isoleres i tre

• Installasjonskrets testere som tester og innfører ledningsrammer (belysning, sikkerhet, brann) og maskinvare. De tar i noen tilfeller etter draftsmen tegninger og enten arbeider i boliger eller på strukturer destinasjoner.

• Vedlikeholdskretsreparatører som tester og holder på elektrisk utstyr og ofte jobber i forretninger eller overveldende industri.
• Produksjonselektriker som utvikler komplekse elektriske og elektroniske apparater fra ledningsskalaer.
Dine forpliktelser vil stole på hvilken sone du har valgt å jobbe med. Du kan være omkobling av et hjem, legging av lenker på en byggeplass, testing av rammer i en produksjonslinje eller innføring av et CCTV-rammeverk på et kontor, det finnes et utvalg av Potensielle yrker som foregriper deg.

Elektriker er personer som er i ferd med å slå opp merkbart fullstendig autoriserte og kompetente lærlingskrets testere. Dissipler er personer som har begynt å få fra andre eventyr- og ess-kretsreparatører i læringsprogrammer, som regel gjennom en fagforening eller utvekslingsforening.
Elektrikere arbeider med hued ledninger og bør ha kapasitet til å gjenkjenne dem ved syn.
Elektrikere må ha kapasitet til å oppdage hoveddriveren i problemstillinger og begrensninger.
Elektriker jobber ofte for et bredt spekter av kunder, og må være hjertelig når man arbeider med nettstedet.


Elektrisk Kontrakts leser diagrammer og skjemaer og bruker en rekke instrumenter og demonstrative gadgets for å dra nytte av og introdusere elektriske deler.